auto-złom-szrot-części karoserii do skody

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • michal1980red
    Classic
    • 2010
    • 33

na giełdzie na balickiej gość takimi handluje zamów u niego w sobotę i w niedziele pojedz odebrać sprawdź numery wujek tak odzyskał navi z audi ....... nie było go wtedy przez 2 miechy i nazad wrócił a dostawcy tego pana to typowi "sportowcy" dres i te sprawy słownictwo oponaoane w stopniu ku... . uj.. także przejedz się na giełdę skrwysyn pewnie będzie miał
    1.9tdi 110km Elegance
  • dylan80
    Rider
    • 2009
    • 625

witojcie
    poszukuję pilnie na Śląsku handlarzy częściami karoserii. pilnie potrzeba mi klapy tylnej do OI Combi, bez ognisk rdzy i bez uszkodzeń i wgnieceń... lakier może być porysowany, klapa i tak pójdzie do malowania .
    wiem , że w ok. B-B, w Wapienicy i Jasienicy jest tego zatrzęsienie, ale wiem tylko o tych przy drodze głównej z B-B do Jaworza (cieszyńskiej)... czy gdzies obok tego też są jakieś dziuple z częściami?
    jeśli ktoś wie o jakimś szrocie, lub handlarzach w innych rejonach Śląska , gdzie można znaleźć jakieś części do Skody (gdzie przechowują w miare warunkach) to prosiłbym o informację w tym wątku.... nie macie pojęcia, jak ciężko wyhaczyć dobrą klapę gdy sie jej akurat potrzebuje...
    jeszcze raz proszę o informację, gdzie na Śląsku można zdobyć części karoserii do Skody... bo w ok. Mikołowa objeździłem i nima..

Komentarz

• owieczka
      Classic
      • 2011
      • 36

Popatrz na allegro jest sporo ogłoszeń ze śląska.

W większości jest podany telefon, więc możesz dogadać szczegóły

Komentarz

• dylan80
        Rider
        • 2009
        • 625

kochany, allegro przeszukałem, dupy nie urywa, szczerze, to poza Jasienicą, to nic nie zeżartego przez rudą nie idzie znaleźć... jak sie przyjrzysz, to co druga albo gęsciej jest owrzodzona i to fest...
        a nie wszyscy handlarze ogłaszają sie przez alledrogo... szczerze, to coraz więcej handlujących czymkolwiek odchodzi z alledrogo z powodu drakońckich prowizji i cen życzących se przez alle....
        pytam, czy poza tym co na allegro ktoś wie coś więcej, bądź ma w mieścinie jakiś skład części karoserii... albo ktoś z forum może z rozbitka chce sei pozbyc klapy, to przygarnę...

Komentarz

Pracuję...